ONTDEK THE PELVIC FLOOR

Samen aan de slag

Je eigen lichaam begrijpen is de eerste stap.Daarna willen we je stimuleren om samen aan de slag te gaan. Start je Bekkenbodembasics programma of doe The Pelvic Floor Selfcheck!

Hedwig als coach aan de zijlijn

Hedwig Neels, dé drijvende kracht achter The Pelvic Floor - is een enthousiaste bekkenbodemkinesist (PhD), docente, auteur en bovenal een energieke vrouw die samen met jou aan de slag zal gaan.

Meer over Hedwig

Zelf aan de slag

Het Bekkenbodembasics oefenprogramma volg jij op jouw tempo & waar jij het wilt. Ik sta als coach aan de zijlijn om je aan te moedigen.

TRY-OUT Programma
Een digitale selfcheck om je noden in kaart te brengen
2 weken digitaal programma
Oefeningen, tips & challenges om te starten
1 live Q&A sessie in een gesloten community
Vragen worden via mail beantwoord
Vragen worden via mail beantwoord
Vragen worden via mail beantwoord
€ 25
€ 25
4 weken toegang
Ik probeer het uit
Na 2 weken kan je overstappen naar WORKOUT aan €84 ipv €125 (33% korting).
WORKOUT Programma
Een digitale selfcheck om je noden in kaart te brengen
12 weken digitaal programma
Wekelijks nieuwe oefeningen & tips
Challenges waarmee je succes boekt
Tussentijdse selfchecks om je vooruitgang op te volgen
2 live Q&A sessies per maand in een gesloten community
Vragen worden via mail beantwoord
€ 125
€ 100
Gebruik volgende kortingscode tijdens de checkout: presale-workout
4 maanden toegang
Ik start meteen
Na 10 weken kan je overstappen naar ABONNEMENT aan €4,99 ipv €9,99 (50% korting) Hierdoor blijf je toegang behouden tot alle content, updates, partnervoordelen, de community en de Q&A sessies.

Ben je lid van Helan? Ontvang dan via volgend registratieformulier jouw kortingscode.

Helan registratie
Boek een online gesprek of onderzoek met Hedwig

Verkies je een persoonlijk gesprek?

Bekkenbodemonderzoek met echo

Wil je een afspraak maken bij Hedwig voor een kine bekkenbodemonderzoek met bekkenbodemechografie?

+32 3 821 33 50, dienst Gynaecologie UZA

1 op 1 online coaching

Vanaf januari 2023 kan je een online consultatie boeken met Hedwig. Stel je persoonlijke vragen of bespreek de resultaten van je Selfcheck.

Contact Hedwig op info@thepelvicfloor.be
Coming Soon

Nog vragen?

Heb je nog vragen over The Pelvic Floor of één van de oefenprogramma’s? Kijk dan zekers eens naar onze FAQs waar we vaak gestelde vragen proberen te beantwoorden.

Vaak gestelde vragen
Tevreden deelnemers

Deze vrouwen gingen je voor

"Dat ik mijn bekkenbodemspieren dringend moest trainen, wist ik. Maar hoe begin je daar dan aan? Ik twijfelde altijd of ik het wel juist deed. Hedwig geeft je in dit programma duidelijke tips in leuke korte video’s. Je leert snel welke oefeningen je dagelijks moet doen en hoe je je oefeningen kan opbouwen. De TRYOUT is echt een leuke start, het motiveert me om snel door te gaan naar het ganse WORKOUT programma. Tijd om er eens echt werk van te maken".

Deborah, 51 jaar, moeder van drie

"Ik ben altijd een zenuwpees geweest. Heel gespannen, ook mijn bekkenbodem blijkt overspannen te zijn. Daardoor heb ik pijn bij seks en gynaecologische onderzoeken. En soms heb ik tijdens sport ook last van urineverlies. Blijkbaar hebben mijn spieren dan te weinig reserve-kracht, omdat ik ze al heel de tijd zo gespannen houdt. Het WORKOUT programma heeft voor mij een wereld van verschil gemaakt! Ik begrijp mijn eigen lichaam nu veel beter! Ik leerde welke oefeningen ik thuis zelf kan doen om beter te ontspannen. Zowel op- als ontspannen lukt me nu veel beter en de stretches en buikmassage oefeningen helpen me énorm! Een absolute aanrader".  

Jessy, 28 jaar, topsportster

Ik ben voor de tweede keer zwanger en wil graag problemen in de toekomst vermijden. In het WORKOUT programma kan je zoveel nuttige informatie vinden! Hedwig legt alles duidelijk uit en ze doet trouwens ook alle oefeningen voor! Ze bereidt je ook voor op de ongemakken die een bevalling met zich mee kan brengen. Daar wist ik voor mijn eerste bevalling helemaal niets over! Als ik toen ook al dit programma had kunnen volgen, zou ik niet zo geschrokken geweest zijn van het resultaat! Na mijn eerste bevalling leek mijn bekkenbodem wel een ravage! Alles is goedgekomen, dat weet ik nu wel! Na mijn tweede bevalling ga ik zeker verder aan de slag.

Caroline, 35 jaar, mama van één zoontje en opnieuw zwanger